Oma tarina

Vuonna 1992 pidin hierojakoulun hakupapereita ensimmäisen kerran käsissäni. Asiat menivät kuitenkin toisin ja menin teknilliseen kouluun ja sitä kautta metalliteollisuuteen, suunnittelu- ja myyntityöhön.

Elämän varrella harrastukset ja lievät kolhut ovat saaneet minut turvautumaan hierojan palveluihin. Ajatukset ovat vahvistuneet vuosi vuodelta, että jonain päivänä voisin tarjota lievitystä noihin itsekin tuntemiini sangen kurjiin kiputiloihin. Esimerkiksi selän alueen lihasvaivat aiheuttavat nopeasti koko kehoa lamauttavan tukkoisuuden. Suhtaudun ennakkoluulottomasti tuleviin haasteisiin, apuna ovat rauhallinen luonteeni sekä kyky tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Talouden alamäki ja töiden väheneminen alkoi vuonna 2009, mutta koitui lopulta itselle positiiviseksi asiaksi, sillä haave hierojan ammattiin kouluttautumisesta kävi todeksi. Loppuvuodesta 2010 valmistuin koulutetuksi hierojaksi Kauhajoen evankelisesta opistosta. Tutkintoon sisältyvän ammattinäytön suoritin Tampereella, Pirkanmaan Urheiluhierojakoulussa. Yrittäjän voimavarana ovat terveet elämäntavat ja hyvät taustavoimat, tärkeimpinä vaimo ja kaksi lasta.